You Plus

NYT POLLENFILTER FRA NISSAN OG TILBEHØR TIL LEAF

Nys mindre og træk vejret mere ubesværet. Foråret er på vej med pollen, men Nissans nye filter er parat til at hjælpe på problemet. Bare se her, hvor vi også præsenterer masser af tilbehør til den helt nye LEAF.

FÆRRE NYS OG BEDRE VEJRTRÆKNING – SKIFT TIL ET FØRSTEKLASSES POLLENFILTER

Foråret er på vej. Inden længe begynder træerne at blomstre, og pollen fylder igen luften til gene for alle med bare en smule allergi. Men nu kan du heldigvis trække vejret lettere i din bil med det nye pollenfilter fra Nissan. Få det skiftet på dit Nissan-værksted, når du skal have set bilen efter. Og husk at benytte dine fordele som fx fri lånebil*, når du booker i forvejen, og Nissan Vejhjælp, der giver dig et års gratis vejhjælp.

 

EFFEKTIVT POLLEN FILTER

- Blokerer op til 96% af de skadelige partikler

- Udvidet anti-lugt teknologi

- Stopper meget små partikler inklusive støv

- Neutraliserer pollen-allergener

- Reducerer brændstofdampe og forurening

 

* Tjek detaljer og begrænsninger på www.nissan.dk/ejerskab/customer-promise

 

3 MÅDER AT GØRE DIN HELT NYE LEAF MERE VÆRD

Hvis du er den heldige ejer af en ny Nissan LEAF, hvorfor så ikke tage den til næste niveau? Er du ude efter god stil, så tjek Dynamic-pakken eller Elegance-pakken, som kommer i en ny blå farve, specialfremstillet til den nye LEAF. Vil du gøre den endnu mere praktisk, så anskaf den bagageholder, som nu fås til LEAF på opfordring af mange kunder. Og vil du bevare det spritnye udtryk i din helt nye LEAF, så kig lige en ekstra gang på vores farvede skærme, vores beskyttelseslister med lys i eller vores vendbare bagagerumsmåtter."