You Plus

Særtilbud på Nissan LEAF i forbindelse med ”Kør Rent” Tour

Nissan deltager i GREAT, der er et EU-projekt, hvis hovedformål er at reducere CO2-udledningen fra vejtransporten. GREAT arrangerer nu en ”Kør Rent” Tour, hvis formål er at nå borgerne i nærmiljøet, så de dér kan få bedre kendskab til elbiler – herunder prøvekøre elbiler. I forbindelse med GREAT ”Kør Rent” Tour har Nissan særtilbud på den nye Nissan LEAF.

 

Sammen med andre elbilsudbydere stiller Nissan op med en stand i forbindelse med GREAT ”Kør Rent” Tour, hvor vi præsenterer vores elbiler. Blandt andet den nye Nissan LEAF, som er blevet fantastisk modtaget i Danmark. Faktisk er den blevet modtaget så godt, at hver anden elbil, der i år er solgt i Danmark, er en Nissan LEAF. Og det er vel at mærke i et elbilsmarked, der er firedoblet i forhold til samme periode sidste år.

 

Særtilbud til nye Nissan LEAF købere

Der vil på Nissan standen være mulighed for testkørsel. Og i forbindelse med ”Kør Rent” Tour udstillingerne tilbydes ét års ekstra gratis strøm i forbindelse med køb af en ny LEAF. Det vil sige i alt 3 års gratis strøm inklusiv leje af ladeboks. Princippet først til mølle gælder, da der kun er begrænset antal til rådighed med dette særtilbud.

 

Tid og sted:

Næstved, fredag den 31. august kl 16-21 (Ringstedgade/Grønnegade)

Aalborg, lørdag den 8. september kl. 10-15 (Toldbod Plads)

Århus, lørdag den 15. september kl. 10-14 (Storetorv)

København, lørdag den 22. september kl. 10-15 (Thorvaldsens Plads)

Roskilde, lørdag den 29. september kl. 10-14 (Hestetorvet)

Svendborg, fredag den 5. oktober k. 14-18 (Torvet i Svendborg)