You Plus

Invitér din elbil i biffen

Den 22. september har du som Nissan elbilsejer mulighed for at invitere din elbil i biografen i Lynge Drive-in bio og se snigpremiere på den helt nye Jussi Adler-Olsen krimiserie ”Journal 64”.

 

Arrangementet foregår i samarbejde med LeasePlan, som er et af de førende leasingselskaber i forbindelse med finansiering og leasing af elbiler. Og sidste år kom der mere end 200 elbilsejere til et tilsvarende arrangement.

 

 

Nissan har i år valgt at deltage sammen med LeasePlan, og inviterer alle deres elbilsejere til at komme og se snigpremieren på den spændende fortsættelse i krimiserien om afdeling Q – Journal 64 - med Nikolaj Lie Kaas i hovedrollen. Filmen har først Danmarkspremiere 14 dage senere.

 

Tid, sted og tilmelding

Filmen vises lørdag den 22. september 2018 kl. 20:00. Porten til Drive-in bio åbner kl. 16:30, og der vil være forskellige udstillere (herunder Nissan) på området, som kan besøges, inden filmen starter.

 

Invitationen gælder for en elbil med to passagerer. Inden filmstart udleveres popkorn og drikkevarer. Ønskes flere deltager i bilen koster det 95 kr. pr. stk.

 

Det vil være muligt at købe en let tapasanretning, vin, øl og vand direkte på stedet.

 

Stedet er Lynge Drive-in Bio på Nymøllevej 5 – 3540 Lynge. Tilmelding er obligatorisk og kan ske på nedenstående mail:

Er du interesseret i at deltage skal du sende en mail til cso.dk@leaseplan.com med:

 

Fornavn Efternavn

Evt. Firma

Bil model

Mail

Tlf.

 

Der er kun 300 pladser, så det er først til mølle.

 

Særtilbud til nye Nissan LEAF købere

Nissan vil have en udstilling på stedet med mulighed for testkørsel i den nye Nissan LEAF. Og i forbindelse med denne aften tilbydes ét års ekstra gratis strøm i forbindelse med køb af en ny LEAF. Det vil sige i alt 3 års gratis strøm inklusive ladeboks. Princippet først til mølle gælder, da der kun er begrænset antal til rådighed med dette særtilbud.

 

Den nye Nissan LEAF tilbyder masse af køreglæde og komfort. Lige fra accelleration med 0-100 km/t på blot 7,9 sek. til avancerede teknologier som e-Pedal, hvor bilen i en stor del af tiden kan køres med brug af kun én pedal, og de avancerede førerassistentsystemer ProPILOT (adaptiv fartpilot og aktiv vognbaneassistent) og ProPILOT Park (automatisk parkering). Batteriet på 40 kWh-batteri leverer en rækkevidde ved blandet kørsel på 270 km i henhold til den nye europæiske WLTP-norm.

Herudover følger der normalt to års gratis strøm m/leje af ladeboks med ved køb af en ny Nissan LEAF. Priserne starter ved kr. 283.880.