You Plus

Fra evolution til revolution

Historien om verdens mest solgte elektriske bil nogensinde. For Nissan LEAF startede successen for årtier siden

 

LÆSE MERE ›

Race med elektrisk spænding

Nissan er den først japanske bilproducent i Formel E løbsserien

 

LÆSE MERE ›

Særtilbud på Nissan LEAF i forbindelse med ”Kør Rent” Tour

Nissan deltager i GREAT, der er et EU-projekt, hvis hovedformål er at reducere CO2-udledningen fra vejtransporten. GREAT arrangerer nu en ”Kør Rent” Tour, hvis formål er at nå borgerne i nærmiljøet, så de dér kan få bedre kendskab til elbiler – herunder prøvekøre elbiler. I forbindelse med GREAT ”Kør Rent” Tour har Nissan særtilbud på den nye Nissan LEAF.

 

LÆSE MERE ›

Invitér din elbil i biffen

Den 22. september har du som Nissan elbilsejer mulighed for at invitere din elbil i biografen i Lynge Drive-in bio og se snigpremiere på den helt nye Jussi Adler-Olsen krimiserie ”Journal 64”.

 

LÆSE MERE ›

NYT POLLENFILTER FRA NISSAN OG TILBEHØR TIL LEAF

Nys mindre og træk vejret mere ubesværet. Foråret er på vej med pollen, men Nissans nye filter er parat til at hjælpe på problemet. Bare se her, hvor vi også præsenterer masser af tilbehør til den helt nye LEAF.

 

LÆSE MERE ›

VILD NISSAN NAVARA TEST: 8500 KM PÅ TO UGER

Asfalt, off-road, ørken, udtørrede flodsenge, oversvømmede veje og millionbyer. Det var det, som teamet fra projekt #iGo2Dakar blev udsat for, da en Nissan Navara i to uger var deres andet hjem. Læs her, hvordan de tacklede udfordringerne i hjulsporene på det episke Dakar Rally, der havde 40-års jubilæum.

 

LÆSE MERE ›

Køb en ny Nissan Micra og vind den!

Til og med den 31. marts 2018, kan en køber af en ny Nissan Micra være så heldig at vinde den. Helt op til en værdi af kr. 200.000. Samtidig fås diesel til samme pris som benzin. Og der kan finansieres fra kr. 1.998/mnd med 0 kr. i udbetaling.

 

LÆSE MERE ›

Nissan Qasqhai kåret som Årets Campingtrækker 2018

Danskernes SUV-darling nummer ét har nu fået endnu et plus i karakterbogen med overrækkelse af titlen som Årets Campingtrækker 2018.

 

LÆSE MERE ›

REGISTRER DIG NU