You Plus

NISSANCONNECT EV

NISSANCONNECT EV - INTRODUKTION

Med NissanConnect EV kan du styre funktioner i din Nissan LEAF fra din computer eller mobiltelefon. Du kan kontrollere batteristatus, starte opladning, se hvornår opladningen er færdig, styre klimaanlægget og se bilens anslåede rækkevidde. NissanConnect EV giver dig mulighed for at analysere din kørsel, så køreture og opladninger kan udføres så simpelt og effektivt som muligt.

Appen NissanConnect EV kan downloades til iOS og Android.

 

Zero emission

HOLD KONTAKTEN

DOWNLOAD APPEN

Spar lidt tid, og kontroller din LEAF
på afstand - med din smartphone.

Get it on Google Play

 

Nissanconnect EV- "RUTEPLANLÆGGER"

Med ruteplanlægger indfører NissanConnect EV et intuitivt sæt funktioner, som gør din køreoplevelse nemmere. Planlæg din rejse og find den nærmeste ladestation.

 

NISSANCONNECT EV - FJERNBETJENING OG BILSTATISTIK

Det har aldrig været nemmere at køre elbil. Fra appen NissanConnect EV på din smartphone eller fra You+Nissan portalen til ejere kan du finde ladestationer, overvåge hvor effektivt, du bruger batteriet og endda indstille klimaanlægget med Fjernbetjeningen.

• OPLADNINGSTIMER: Bestem selv, hvornår du vil oplade din Nissan LEAF, selv hvis du ikke er i nærheden, og udnyt evt. lavere elpriser om natten.

• KLIMAANLÆG: Indstil klimaanlægget fra din computer eller smartphone, så din Nissan LEAF altid er klar, når du skal bruge den.

• MIN KØRSELSHISTORIK: Få en detaljeret oversigt over dine kørselsvaner, og find ud af, hvor du kan spare penge.

NEW NISSANCONNECT

NY NISSANCONNECT - INTRODUKTION

 

Med det nye NissanConnect-system kommer dit digitale liv i overhalingsbanen! Smartphone-integration via Bluetooth, håndfri kommunikation, intelligent navigation samt applikationer i bilen. Alt sammen funktioner, som vil gøre din bil til en integreret del af din online livsstil. Så hvis din bil er udstyret med dette system, registrerer du dig blot i YOU+NISSAN portalen, og aktiverer denne mulighed "Ny NissanConnect". Du vil desuden kunne finde alle de gode råd og oplysninger, du har brug for vedrørende brug af funktionerne for det nye NissanConnect.

 

NISSANCONNECT

Gør klar til at etablere forbindelse

NissanConnect er navnet på den spændende nye version af Nissans navigationssystem, der giver dig adgang til innovativ telematik.


NissanConnect udnytter din Bluetooth-kompatible håndfri telefon, som holder dig opdateret med tider og giver en fornøjelig køreoplevelse med fuld iPod-understøttelse, trådløs audiostreaming via Bluetooth og navigation, alt sammen tilgængeligt fra bilens centralt placerede skærm.


Men det er ikke alt! NissanConnect giver dig desuden en række tilknyttede tjenester for at opfylde vores stigende behov for netværkstilslutning.


  • - Søg efter restauranter, banker og shoppingdestinationer i din bil og start vejvisning med et enkelt knaptryk.
  • - Planlæg din bilrejse hjemmefra og send ruteangivelsen til din bil.
  • - Få lokale vejrudsigter, benzinpriser eller flyafgangsstatus.


Alle disse tjenester fås på NissanConnect*-hjemmesiden.

Tryk på knappen nedefor for at abonnere, forny dine tjenester eller se dine kontooplysninger.


Kørsel er en alvorlig sag. Brug kun NissanConnect-servicen, når det er sikkert at bruge den. Applikationerne bliver tilgængelige løbende. Tilmelding til NissanConnect-servicen er påkrævet, og den er tilgængelig som gratis supplement i 2 år fra garanti startdatoen. Services og applikationer er kun tilgængelige i udvalgte europæiske lande og på udvalgte Nissan-biler. Services og applikationer kan leveres af tredjeparter uden for Nissans kontrol, og services og applikationer kan blive ændret uden varsel og uden ansvar fra Nissans eller dets repræsentanters side (inklusive og uden begrænsning, services, der annulleres/ophæves af tredjeparter). Visse fjernfunktioner kræver kompatibel telefon eller enhed, der ikke følger med bilen. Mobiltelefonnetværk leveres af mobiltelefonudbydere og er ikke under Nissans kontrol. Mobiltelefonnetværk er ikke tilgængeligt i alle områder. Gebyrer for brug af roaming og/eller data kan forekomme. Nissan er ikke ansvarlig for erstatning af udstyr eller opgraderinger eller relaterede udgifter, der kan være påkrævet for fortsat drift på grund af serviceændringer.