You Plus

You+Nissan. Unikt. Eksklusivt. Og dit.

REGISTRER DIG NU

You+Nissan er stedet, hvor du som Nissan-ejer kan finde alt, hvad du skal bruge for at nyde din Nissan endnu mere. Få fordel af specialtilbud, unikke rabatter samt vores tilpassede og skræddersyede service. Det er dit kontaktpunkt til Nissan. Stedet, hvor du kan sige din mening, mødes med en forhandler, reservere dit næste serviceeftersyn og meget mere. Og først og fremmest er You+Nissan om og til dig, så tilmeld dig nu!

TAKATA-TILBAGEKALDELSE:

En række bilproducenter (herunder Nissan) tilbagekalder biler udstyret med airbags fra Takata. Hvis din bil er omfattet, er du blevet eller vil du snarest blive kontaktet. Hvis du endnu ikke har modtaget brev og er bekymret for, om din bil er omfattet eller ej, kan du klikke på linket herunder for at kontrollere din bil.
MERE INFORMATION

VORES LØFTE TIL DIG

Som Nissan kunde kan du opnå store fordele, ved at melde dig ind i You+Nissan fordelsprogrammet. Med You+Nissan får du adgang til særbehandling, der hele tiden udvikler sig. Vi tager os af dig. Det er vores løfte! LÆS MERE

EKSKLUSIVE NISSAN-TILBUD

Her er alle vores nyeste tilbud for at sikre, at du får mest muligt ud af din Nissan.

Her kan du se muligheder og tilbehør til din Nissan, og få alle de nødvendige oplysninger om services, garantier, eftersalg, osv.

Nissans forhandlerservices

Sammen finder vi oplysningerne om den nærmeste forhandler, eller den forhandler, du vil anvende.

Nissans ejerservices

Få adgang til alle de oplysninger, du har behov for med hensyn til din garanti, forlæng din garanti, og få yderligere værdifulde services, som f.eks. vejhjælp.

Få vigtige påmindelser om din Nissan, som f.eks. når dit næste serviceeftersyn står for døren, eller hvis der kræves en tilbagekaldelse.

Mig og min LEAF

Med You+Nissan kan du få endnu mere ud af din LEAF, holde øje med opladningsprocessen for din bil, og få en meddelelse, når den er helt opladt.

Du kan også fjernstyre indstillingerne for den indvendige temperatur i din LEAF.

You+Nissan hjælper dig også med at planlægge din rute baseret på hastighed, økonomi og/eller nærmeste ladepunkter.

Personlig service

Rediger og opdater alle dine personlige køreoplysninger, så du får personlige tilbud og services.

Se i vores Bluetooth-vejledning, hvordan du hurtigt og nemt forbinder din telefon til din Nissan.

Har du mere end én Nissan? Intet problem. Du kan håndtere dem alle hurtigt, nemt og effektivt. Via din You+Nissan-konto.

NY NISSANCONNECT

Intelligent navigation, integration af smartphone-app, forbedret lydoplevelse: Så mange ting, du bør vide om det nye NissanConnect. Lær, hvordan du aktiverer alle dine tjenester, og se alle funktionerne, som du tilbydes. Klik her for at fordybe dig i verdenen med det nye NissanConnect.

Nissan news

Læs sidste nyt fra Nissan LÆS MERE

REGISTRER DIG NU